2020. április 9., csütörtök

Mindenkinek a Mindenségtől! Könyvajánló részlet, szeretettel!




Van egy számomra leírhatatlanul kedvenc könyvem, szeretem forgatni, egy egy váratlan oldalon kinyitni, csak pár sort elolvasni, mikor épp mire van szüksége a lelkemnek.
Adamus Saint - Germain: Az új energia Mesterei. - Geoffrey Hoppe és Linda Hoppe közvetítésével. 
 Idéznék most ebből a könyvből 12 pontot, mert úgy érzem ennek van itt a valóságban az ideje.

"A "felébredés" tizenkét jele

1, Testi panaszok, különösen a tarkó, a vállak és a hát területén. Mindez gyakran az intenzív, mélyreható, génekig hatoló változás következménye, miközben csírába szökik bennünk a "Krisztus-tudat" magja. Ez is elmúlik.

2, Mély, belső szomorúság érzése minden külső indok nélkül. Elengeded a múltad, a jelenlegi és a korábbi életeidből is, és ez kelti a szomorúság érzetét. Ez olyan, mintha kiköltöznél abból a házból, ahol sok - sok éven át éltél, és új házba költöznél. Bármilyen szívesen is költözöl be az új házba, mégis érzel bizonyos szomorúságot, mivel magad mögött kell hagyni a régi házhoz fűződő emlékeket, energiákat és tapasztalatokat. Ez is elmúlik.

3, Sírás minden ok nélkül. 
Ez az előző jelenséghez hasonlít. Jó dolog, és egészséges szabad utat engedni a könnyeknek. Ezzel oldódik a régi energia. Ez is elmúlik.

4, Váratlan hivatásbeli változás. 
Ez igen gyakori tünet. Mivel megváltozol, a körülötted lévő dolgok is megváltoznak. Ne aggódj, ha nem találod meg feltétlenül azonnal a "tökéletes" munkahelyet! Ez is elmúlik. Átmeneti szakaszban vagy, és talán többször is munkahelyet váltasz, mielőtt megtalálod a valódi igényeidnek megfelelőt.

5, A családi kapcsolatoktól való eltávolodás. Ősi karma köt össze biológiai családoddal. Amikor "kilépsz" a karmakörből,oldódnak a biológiai családhoz fűződő, régi karmakapcsolatok (nem szükségszerű, hogy a kedves kapcsolatokkal történjen ez!). Úgy tűnik, mintha eltávolodnál családodtól és barátaidtól. Ez is elmúlik. Bizonyos idő elteltével adott körülmények között új kapcsolatot alakítasz ki velük, ha erre szükség van. Ebben az esetben azonban már az új energián alapul ez a kapcsolat, és nem terhelik karmikus zavarok.

6, Szokatlan alvási szokások. A megvilágosodás ezen szakaszában sokan rendszeresen felébrednek hajnali kettő és négy között. Ekkor sok belső munka zajlik, és a felébredés szusszanásnyi szünetet biztosít. Ne aggódj emiatt! Ha nem tudsz visszaaludni, egyszerűen kelj fel, és csinálj valamit. Ez jobb, mint az ágyban fekve az emberi élet minden lehetséges szempontján rágódni és aggódni. Ez is elmúlik.

7, Intenzív álmok. Ide tartoznak az úgynevezett rémálmok, háborús és mészárlást idéző álmok. Szó szerint megszabadulsz a régi energiától, amely gyakran háborús helyzetekben, menekülési jelenetekben vagy sötét alakokban jelenik meg szimbolikus módon. Ez is elmúlik.

8, A fizikai tájékozódás zavara. Néha úgy érzed, hogy nem állsz két lábbal a földön. Valahogyan fenyegetettnek érzed magad a téged körülvevő térben, vagy olyan, mintha két világ között mozognál. Miközben tudatod már az új energiára áll át, és az átmenetet tapasztalja, tested néha lemarad. Tölts ilyenkor több időt a természetben az energiáid jobb földelése érdekében. Ez is elmúlik.

9, Szaporodó monológok. Észre fogod venni, hogy gyakrabban folytatsz párbeszédet önmagaddal. Például hirtelen észreveszed, hogy az utóbbi fél órában saját magaddal társalogtál. Éppen egy újfajta kommunikáció formálódik, és másik síkokkal való kapcsolódás zajlik benned. A monológok az első jelei ennek a fejlődésnek. Egyre több lesz az ilyen beszélgetés, folyékonyabbá, megszokottabbá, ésszerűbbé válik. Nem őrülsz meg, hanem egyszerűen csak megvilágosodsz és átlépsz az új energiába.

10, Mások társaságában is megjelenő magányérzet. 
Talán egyedül érzed magad, mintha elkülönülnél másoktól. Kerülöd a csoportokat vagy az embertömegeket. Megvilágosodó emberként és szellemi tanítóként szent és magányos úton jársz. Amennyire aggódsz ezzel a magányérzettel kapcsolatban, annyira nehéz másokkal beszélni erről. Azért is érzed magad elhagyottnak, mivel korábbi szellemi vezetőid búcsút vettek tőled. Életeken keresztül kísértek. Most azonban itt az idő, és visszavonulnak azért, hogy saját isteniségeddel tölthesd ki saját teredet. Ez is elmúlik. Ezt a "vákuumot" kitölti a belső Krisztus - tudat szeretete és ereje.

11, A hajtóerő hiánya. Nincs kedved belekezdeni semmibe. Semmi iránt nem érzel szenvedélyt. Most ez is rendben van, és ugyancsak a megvilágosodás folyamatához tartozik. Használd ki ezt az időt arra, hogy egyszer végre "ne csinálj semmit". Ne küzdj önmagad ellen, mert ez is elmúlik. Éppen olyan, mint az új számítógépes programok telepítése. A gépet ideiglenesen ki kell kapcsolni az új, fejlettebb szoftver betöltéséhez, vagyis ebben az esetben a Krisztus - tudat új energiájának a felismeréshez és átengedéséhez.

12, Hatalmas vágy a "hazatérés".
Lehet, hogy ez a legnagyobb kihívás. Elképzelhető, hogy sürgető, alig legyőzhető vágyat érzel a bolygó elhagyására és a hazatérésre. Ezek nem "öngyilkossági tervek". Nem is kell aggódnod ezek miatt, mivel nem haragon vagy frusztráción alapulnak. Egyszerűen csak van egy csendes, nyugodt részed, amely haza szeretne menni. Az ok egészen egyszerű. Lezártad a karmakörödet. Teljesítetted az erre az életre szóló "szerződést". Kész vagy új életet kezdeni, miközben még ebben a fizikai testben létezel. Az átmenet ezen szakaszában mélyen önmagadban arra emlékszel, hogy milyen a másik oldalon lenni. Készen állsz a további bevetésre itt a Földön? Készen állsz szembenézni azokkal a kihívásokkal, amelyek az új energiában való átmenettel járnak? Igen, most azonnal hazatérhetnél.

Most azonban már olyan messzire jutottál, és a sok - sok élet után igazán kár lenne abbahagyni és a film vége előtt kimenni a moziból. Ezen kívül a Szellemnek itt van rád szüksége ahhoz, hogy segítsen másoknak az új energiába való átmenetben. Ezeknek az embereknek szükségük van rád mint kísérő az átmenethez, ezt az utazást te már megtetted a régiből az új energia felé.
Az előtted álló ösvény azonban felkínálja neked azokat a tapasztalatokat, amelyekre ahhoz van szükséged, hogy olyanok kísérőjévé válj az új időkben, akik éppen a megvilágosodás felé tartanak, afelé, hogy az új isteni ember tanítójává válhassanak. Bármilyen magányos és sötét is lehet néha ez az utazás: soha nem vagy egyedül! "

Vegyétek meg! Nem, ez itt nem a reklám helye. Egyszerűen csak hallgass a lelkedre és ússz saját valódi fényedbe.
- Dóri -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése